×

Osebni prevzem

Kartuše in tonerji v Mariboru

Kartuše in tonerje lahko kupite tudi v naši poslovalnici v Mariboru na Titovi cesti 44. V poslovalnici lahko plačate tako z gotovino, kot tudi s plačilnimi karticami. Priporočamo, da pred obiskom preverite zalogo izdelkov v naši spletni trgovini s pomočjo iskalnika, ali pa nas pokličete na telefonsko številko 02 33 18 480

Na zalogi imamo veliko originalnih in kompatibilnih modelov kartuš in tonerjev vseh blagovnih znamk. 

Poslovanje v času epidemije

Naša poslovalnica deluje nemoteno tudi med epidemijo, vendar z določenimi omejitvami:

  • fizične osebe lahko osebno prevzamejo le vnaprej oddana naročila v spletni trgovini ali preko elektronske pošte - v spletni trgovini lahko izbirate med več vrstami plačila (plačilo po predračunu, PayPal ali kreditne / debetne kartice)
  • pravne osebe lahko nakup opravijo neposredno v poslovalnici, vendar priporočamo tudi predhodno oddajo naročila v spletni trgovini, saj s tem izdatno zmanjšate čas obiska poslovalnice

Pred vstopom v naše prostore si je potrebno obvezno nadeti masko in razkužiti roke. Razkužilo je na voljo pred vhodom in v poslovalnici.

Delovni čas

Ponedeljek - petek - 8:00 - 16:00
Sobota, nedelja in prazniki zaprto

Kontakt

Telefon: 02 33 18 480
GSM: 040 125 585
E-mail: kartuse@trgo.si

Kako do nas?

V kolikor prihajate iz smeri centra mesta, se zapeljite čez Titov most mimo Europarka ter nato mimo Telekoma. Nato zavijete neposredno iz Titove cesta na naše parkirišče (stavba Trgokooperant, pritličje, 1. vrata na desno).

Prosimo, da si pred vstopom v naše prostore nadenete masko. Ob vhodu vas čaka tudi razkužilo.