×

AKCIJABrezplačna dostava nad 10 €

Samo do konca tedna vam podarjamo brezplačno dostavo za vsa naročila nad vrednostjo 10 €.

Osebni prevzem

Kartuše in tonerji v Mariboru

Kartuše in tonerje lahko kupite tudi v naši poslovalnici v Mariboru na Titovi cesti 44. V poslovalnici lahko plačate tako z gotovino, kot tudi s plačilnimi karticami. Priporočamo, da pred obiskom preverite zalogo izdelkov v naši spletni trgovini s pomočjo iskalnika, ali pa nas pokličete na telefonsko številko 02 33 18 480

Na zalogi imamo veliko originalnih in kompatibilnih modelov kartuš in tonerjev vseh blagovnih znamk. 

Obvestilo

V podjetju smo obvezani, da spoštujemo vladni odlok, zato vas prosimo, da pred vstopom v poslovne prostore izkažete dokazilo o izpolnjevanju pogoja PCT. Za brezkontaktni osebni prevzem vam priporočamo, da naročilo predhodno oddate preko spleta in izberete plačilo s kreditno kartico, PayPal-om ali preko spletne banke.

V kolikor PCT pogoja ne morete izkazati, vam lahko naročeno in izključno že plačano blago dostavimo pred objekt. V tem primeru nas pred prevzemom pokličite.

Pred vstopom v naše prostore si je potrebno obvezno nadeti masko in razkužiti roke. Razkužilo je na voljo pred vhodom in v poslovalnici.

Delovni čas

Ponedeljek - petek - 8:00 - 16:00
Sobota, nedelja in prazniki zaprto

Kontakt

Telefon: 02 33 18 480
GSM: 040 125 585
E-mail: kartuse@trgo.si

Kako do nas?

V kolikor prihajate iz smeri centra mesta, se zapeljite čez Titov most mimo Europarka ter nato mimo Telekoma. Nato zavijete neposredno iz Titove cesta na naše parkirišče (stavba Trgokooperant, pritličje, 1. vrata na desno).