Dostava

HITRA DOSTAVA

V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 15. ure, pošiljko odpošljemo še isti dan, če je izdelek na zalogi. Povprečen dobavni rok izdelkov, ki niso na zalogi, je 3-5 delovne dni. Pakete dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije d.o.o. Pošiljka ponavadi prispe že naslednji dan po odpošiljanju, uradni rok dostave, za katerega je naš pogodbeni partner zavezan, pa je 3 dni. Po odpremi pošiljke boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo, da je bil paket poslan. 

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava se prizna, če je skupna vrednost izdelkov 35 € (z DDV) ali več.

OSEBNI PREVZEM

Omogočamo tudi osebni prevzem izdelkov na sedežu podjetja na Titovi cesti 44 v Mariboru. Več informacij je na voljo tukaj.

STROŠKI DOSTAVE

Stroški dostave so enotni za celo Slovenijo in se razlikujejo glede na vrednost naročila. Za naročila do 35 € znaša strošek dostave in pakiranja 3 € (z DDV). Strošek dostave in pakiranja velja od 28.5.2014. Za naročila nad 35 € je dostava brezplačna.

Pri gotovinskem plačilu ob prevzemu paketa (plačilo po povzetju), vam bo v primeru dostave s Pošto Slovenije d.o.o., poštar zaračunal provizijo, ki znaša 1,05 € za zneske do 96 €. Provizija se plača le pri priporočenih pismih, oziroma paketih, ki so težki do 500g.