×

Dostava

HITRA DOSTAVA

V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 14. ure, pošiljko odpošljemo še isti dan, če je izdelek na zalogi. Povprečen dobavni rok izdelkov, ki niso na zalogi, je 3 do 5 delovnih dni. Pakete dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije d.o.o.. Pošiljka v 99% primerov prispe že naslednji dan po odpošiljanju, uradni rok dostave, za katerega je naš pogodbeni partner zavezan, pa je 3 dni. Po odpremi pošiljke boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo, da je bil paket odposlan. 

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava se prizna, če je skupna vrednost izdelkov 35 € (z DDV) ali več.

OSEBNI PREVZEM

Omogočamo tudi osebni prevzem izdelkov na sedežu podjetja na Titovi cesti 44 v Mariboru. Več informacij je na voljo tukaj.

STROŠKI DOSTAVE

Stroški dostave so enotni za celo Slovenijo in se razlikujejo glede na vrednost naročila. Za naročila do 35 € znaša strošek dostave in pakiranja 3 € (z DDV). Strošek dostave in pakiranja velja od 28.5.2014. Za naročila nad 35 € je dostava brezplačna.

Pri gotovinskem plačilu ob prevzemu paketa (plačilo po povzetju) vam poštar NE BO zaračunal stroškov provizije. Storitve plačila po povzetju vam tako ni potrebno plačati.