×

AkcijaPraznujemo 12. rojstni dan in podarjamo popust!

Izkoristite 12% popust na vse kompatibilne kartuše in tonerje. Akcija traja do konca meseca.

Pogoji sodelovanja v nagradni igri E-vinjeta

1. Organizator nagradne igre

Podatki o organizatorju nagradne igre:
OZ Trgokooperant z.o.o., so.p. (v nadaljevanju "organizator"
Titova cesta 44
2000 Maribor
ID za DDV: SI13819399

2. Splošno o nagradni igri

Organizator je objavil nagradno igro, v kateri podeljuje E-vinjeto za motorna vozila z največjo dovoljeno maso do 3500 kg. Organizator bo podelil nagrado enemu izmed kupcev v spletni trgovini Kartuše.net, ki bo nakup opravil med 19. in 31. decembrom 2021. 

3. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra poteka od 19. do 31. decembra 2021.

4. Glavna nagrada

Glavna nagrada je letna E-Vinjeta, ki velja za leto 2022. Več informacij o nagradi si lahko preberete na uradni strani DARS

5. Sodelovanje v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujete tako, da oddate in prevzamete naročilo v spletni trgovini Kartuše.net. Vsako naročilo, ki ga opravite, vam prinaša vstopnico za nagradno igro. V kolikor opravite več naročil, imate več možnosti za zmago, saj vsako naročilo deluje kot "srečka". Sodelujejo lahko le polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republili Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju organizatorja. V kolikor naročila ne prevzamete, v nagradni igri ne sodelujete.

6. Dolžnosti izžrebanca

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate, da v primeru, da ste izžrebani, vaše ime objavimo na naši spletni strani. Prejemnik nagrade je tudi dolžan posredovati svojo davčno številko, saj nagrada presega vrednost 42 EUR in jo je potrebno prijaviti davčnemu organu.

7. Prevzem nagrade

Nagrajenec in organizator se bosta po zaključku nagradne igre oziroma po žrebanju, ki bo potekalo 10. 1. 2022, dogovorila za prevzem nagrade. V kolikor se nagrajenec v 48 urah ne oglasi organizatorju, bo organizator izžrebal drugo osebo.

8. Žrebanje

Žrebanje bo potekalo z uporabo orodja, ki naključno izžreba številko naročila, ki ga nato komisija poveže z osebo, ki je oddala naročilo.